ΕΤΑΙΡΙΑ

Home / ΕΤΑΙΡΙΑ

Ποιοι Είμαστε

Βασισμένοι στα 30 χρόνια εμπειρίας στη βιολογική παραγωγή τροφίμων, υποστηρίζουμε την ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια, τη συνεχή περαιτέρω ανάπτυξη των μεθόδων επεξεργασίας, την προσεκτική παρακολούθηση κάθε σταδίου παραγωγής και τα εγγυημένα βιολογικά προϊόντα – από την καλλιέργεια έως τη συσκευασία.

Είμαστε ειδικοί στο τομέα των ρυζιών, όσπριων και προϊόντων δημητριακών με κορυφαία βιολογική ποιότητα. Η ζάχαρη, οι ξηροί καρποί,οι ελαιούχοι σπόροι καθώς και οι σπόροι δημητριακών και οσπρίων παραμένουν κλασικές επιλογές στην συλλογή μας. Με τα καινοτόμα προϊόντα Cook-in-Bag, παρέχουμε δημιουργικές κουζίνες με φρέσκες ιδέες. Από την ίδρυση της, η εταιρία μας εδρεύει στην περιοχή Münsterland στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Η Ιστορία μας

Το 1973, ο ιδρυτής της εταιρείας Rainer Welke έθεσε τα θεμέλια στο σημερινό Davert GmbH, ανοίγοντας το “Makrohaus” (Macro House), το οποίο ήταν ένα από τα πέντε πρώτα βιολογικά παντοπωλεία στη Γερμανία. Η υψηλή ζήτηση για βιολογικά προϊόντα οδήγησε σύντομα στο άνοιγμα του δεύτερου καταστήματός του: “Biogarten” (Organic Garden), που βρισκόταν στην Achtermannstraße στο Münster, με εμβαδόν καταστημάτων 130 τ.μ.

Με το όραμα ότι η παρακολούθηση, η αγορά, ο καθαρισμός, η αποθήκευση και η πλήρωση ελεγχόμενων βιολογικά δημητριακών και σπόρων ανήκουν στα χέρια ειδικών, ο Welke ανέλαβε έναν παλιό μύλο το 1984 – το Davert Mill.

Σήμερα, θα βρείτε την εταιρεία μας, υπό τη διεύθυνση του Διευθύνοντος Συμβούλου Erk Schuchhardt, σε ένα νέο κτίριο κοντά στο φυσικό καταφύγιο «Davert», όπου είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναλάβουμε την ευθύνη για το περιβάλλον και τους υπαλλήλους μας. Οι σύντομες διαδρομές μεταφοράς, μια αποτελεσματική ροή παραγωγής και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας συμμορφώνονται με τον ισχυρισμό μας ότι δεσμευόμαστε για βιωσιμότητα.

Τι κάνουμε

Από την αρχή, ένας από τους κύριους στόχους της δουλειάς μας ήταν να παρακινήσουμε και να συμβουλευτούμε πολλούς αγρότες στη Γερμανία και στο εξωτερικό για να στραφούν προς τη βιολογική γεωργία. Εκτός από την έντονη προώθηση της περιφερειακής καλλιέργειας, υποστηρίζουμε επίσης έργα οικολογικής καλλιέργειας στη Νότια και Ανατολική Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και στο νότιο ημισφαίριο.

Ενεργούμε με «αυστηρά οικολογικό» τρόπο, ακολουθώντας μια ολιστική προσέγγιση κατά την παραγωγή των προϊόντων μας. Με στόχο τη διασφάλιση της μέγιστης διαφάνειας και των υψηλότερων προδιαγραφών ποιότητας, συνοδεύουμε τον πλήρη κύκλο προϊόντων – από παραγωγό σε καταναλωτή, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι λαμβάνουμε μια πλήρη απόδειξη καταγωγής και ακριβή τεκμηρίωση προϊόντος, και ότι ο κανονισμός της ΕΕ για τη βιολογική γεωργία εφαρμόζεται σωστά. Αυτό συνεπάγεται αισθητηριακές, φυσικές και χημικές δοκιμές των παραδοθέντων πρώτων υλών όσον αφορά πολύτιμα συστατικά και ανεπιθύμητες ουσίες.

 

Ως ένας από τους ηγέτες της βιομηχανίας στην αγορά βιολογικών τροφίμων, γνωρίζουμε την ευθύνη μας για τη φύση. Ως εκ τούτου, η Davert δεν υποστηρίζει μόνο τις οικολογικά προσανατολισμένες εμπορικές σχέσεις, αλλά και τις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά τη χρήση των πόρων και των πηγών ενέργειας με προσεκτικό και υπεύθυνο τρόπο, ενώ αναπτύσσει και διατηρεί τα φυσικά οικοσυστήματα.

Back to Top
Καλάθι
Κλείσιμο

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.